Garnituri

Garnituri flanșă (gata ștanțate)

Proprietăți și utilizări

Garniturile non-azbest sunt cele mai utilizate tipuri de etanșări. Se pot aplica în multe tipuri de industrii și în foarte multe aplicații. Sunt utilizate materiale non-azbest pentru producția acestor garnituri, cele mai uzuale sunt din NBR, grafit, ptfe, aramid, și anumite amestecuri mai speciale.

Opțiuni de procesare

Datorită experienței, tehnicilor de tăiere și cunoștințelor noastre aproape din orice tip de material vă putem confecționa garnituri. În momentul de față, în funcție de comenzi recepționate, utilizam ̆ mai multe tipuri de echipamente. Pentru serii mai mici utilizăm prese hidraulice și matrițe de tăiere special conform dimensiunilor. La comenzile personalizate se confecționează cu CNC conform desen și specificații sau pe bază de mostră. Totodată există posibilitate de confecționare și pe baza fișierelor AutoCAD.

Formținute (desen, dimensiuni sau mostră).

În cazul în care se utilizează standarde pt. confecționare se utilizeazăEN 1514-1, ANSI B 16.21 sau alte standarde (DIN2690, DIN 2691, DIN2692). Garniturile care nu depășesc dimensiunea 1500mm x1500mm sunt dintr-o bucată, iar peste aceste valori sunt realizate din mai multe bucăți. Se disting două tipuri de îmbinări: coadă de rândunică și conexiune colț. În funcție de mărime și forme în general garniturile le confecționăm într-un termen rezonabil.

Program de lucru:
9:00 - 16:00 in zilele de lucru

Comenzi:
(+4) 0751 128 255

Addresa: 410491 Oradea, str. Nucetului nr.16. bloc C1 ap. 26

Share This