Live Settings

Theme Color

Box Layout

Mode

Favourite Color
Main Color
Resetati

Despre noi

Compania noastră

Bisonsol este un brand al firmei INOVUM S.R.L. specializat in livrarea produselor in domeniul tehnologiei. 

Societatea noastra, este specializata in livrari de produse/echipamente pe plan national si international. 

Originalitatea noastra reiese prin capacitatea de a livra si pune in functiune articole/echipamente dintr-o gama larga de produse, care uneori se obtin prin metode riguroase sau fac parte din categoria de produse inovatoare, unice in lume, care, uneori, nu sunt prezente nici in piata din Europa. 

Societatea noastra nu se limiteaza la produse standard, portofoliul nostru cuprinzand si echipamente inovatoare, noi tehnologii prin care oferim clientilor nostri posibilitatea de a porni sau de a reinventa o afacere. 

In calitate de furnizor general, putem oferi clientilor nostri o serie de beneficii, prin care acestia pot finaliza proiectele incepute cu succes, intr-un timp mai scurt. 

Printre aceste beneficii, se numara pregatirea unui singur dosar de achizitie, respectiv un singur contract de furnizare, o singura factura, un singur proces verbal de predare primire si punere in functiune, precum si un singur certificat de garantie si de conformitate. Acest lucru faciliteaza depunerea documentelor pentru decont si inchiderea proiectului in timp record. Mai mult, in cazul in care se ivesc probleme privind produsele sau documentele transmise, trebuie contactata o singura companie, scurtand astfel timpul de rezolvare. 

Dacă doriti ca proiectul dvs. sa fie un real succes, contactați-ne, noi vom livra totul de la A la Z!

Echipa noastra

Echipa din spate consta din tineri profesionisti cu un nivel de educatie international

Toti colegii din echipa noastra vorbesc minim trei limbi internationale, se descurca in domeniul achizitiei Europene, dar si internationale, avem la baza aceleasi valori morali, iar nu in ultimul rand, consideram si sustinem ca doar prin educatie calitativa se pot atinge scopuri marete cum au considerat multi alti oameni de stiinta precum Zhouying JIN, David Attenborough etc.

Testimoniale

Prin achiziționarea simulatorului de la INOVUM SRL, numărul de locuri alocat învățământului profesional au fost ocupate de elevi în totalitate. Pentru prima data, după mulți ani, a trebuit să organizăm examen de admitere la învățământul profesional la aceasta specializare.

Prof. Zsigmond Levente

Directorul Scolii Liceul Tehnologic nr 1 Cadea

“Va scriu aceste randuri prin care vreau sa multumesc firmei INOVUM SRL pentru promptitudinea si transparenta acordata. Toate produsele care le-ati livrat s-au incadrat in cerintele noastre si chiar mai mult. Va multumesc si speram sa mai colaboram.”

Prof. Cioaca Dacian

Director Scoala Gimnaziala Francesti, Valcea